Πρωτοπόροι στο Internet Gaming

Με 23 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο και με σταθερή ανάπτυξη, αποτελούμε την 1η και μοναδική σας επιλογή για μια σταθερή επένδυση με γρήγορη επιστροφή κεφαλαίου. Εάν αποφασίσετε να γίνετε μέλος της οικογένειας Bits & Bytes θα βρείτε:

  • Ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη
  • Συνεχόμενη ανάπτυξη τεχνολογιών και παροχών υπηρεσίας
  • Νομική Κάλυψη 
  • Απόλυτο Επαγγελματισμό σε όλα τα στάδια της επένδυσης
  • Εξασφάλιση σωστού τρόπου λειτουργίας

Ανεξάρτητη υποστήριξη

Εάν πιστεύετε ότι ο όρος «Franchise» δεν είναι για εσάς, αλλά το όνειρο για να αποκτήσετε ένα δικό σας Gaming Station υφίσταται, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε. Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που διαθέτουμε, στελεχώνονται από τα εμπειρότερα άτομα στον χώρο και θα σας βοηθήσουν είτε με ένα νέο ξεκίνημα είτε αν διαθέτετε ήδη κάποιο κατάστημα.

  • Δωρεάν Εταιρικό Πρόγραμμα Χρονοχρέωσης
  • Τεχνική Κάλυψη 24/7/365

Επικοινωνία

Αν έχουμε μάθει κάτι στα 23 χρόνια ύπαρξης μας, είναι ότι πάντα πρέπει να «αφουγκραζόμαστε» τους συνεργάτες μας αλλά και τους πελάτες μας. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Δικτυο franchise

Αυξάνουμε συνεχώς τον αριθμό των καταστημάτων μας

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, τα σημεία στα οποία μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα μας, αυξάνονται! Διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα συστήματα λειτουργίας και υποστήριξης Gaming Café, είναι προφανές ότι είμαστε η νο.1 επιλογή τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους ανθρώπους που βλέπουν στο όνομα μας, μια σταθερή και κερδοφόρα επένδυση!

Πρωτοπόροι στο Internet Gaming

Από το 1999, ήμαστε πρωτοπόροι στον χώρο των Internet – Gaming Stations. Οδηγούμε την αγορά και δημιουργούμε τις νέες τάσεις στον χώρο. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των σημερινών gamer και ανταποκρινόμαστε άμεσα.

Έμπειρο προσωπικό

Το πιο έμπειρο τεχνικό προσωπικό, στελεχώνει την εταιρεία μας. Άτομα τα οποία είναι 15+ χρόνια στον χώρο και ανταποκρίνονται άμεσα σε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν, δίνοντας το 101% του εαυτού τους.

Μια μεγάλη οικογένεια

Λειτουργούμε σαν μια μεγάλη οικογένεια και κύριο μέλημα μας είναι να αισθανθείτε και εσείς μέλη της. Οι διαπροσωπικές σχέσεις δίνουν τις σωστές βάσεις για μια κερδοφόρα επένδυση χωρίς ταλαιπωρία.

Alienware
ASUS
Razer
Logitech
nVidia

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος Franchise

Contact Form - First & Last (1/2), Email & Mobile (1/2), Message