Ποιοι είμαστε

Η bits & bytes είναι η αλυσίδα με την δυναμικότερη παρουσία στο χώρο των gaming station στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή αριθμεί 30 καταστήματα που φέρουν το brand της πανελλαδικά.  Έχοντας ένα από τα πιο έμπειρα team στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης / R&D και εξαιρετικούς συνεργάτες στο κομμάτι του Marketing, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες. 

Η Εταιρεία

Η bits & bytes είναι μια πρωτοπόρος αλυσίδα στο χώρο των Gaming Station, με έτος ίδρυσης το 1999. Σε μια εποχή που το «Internet Gaming» ήταν σχεδόν άγνωστος σαν όρος, ανοίγει το δρόμο δυναμικά προς το μέλλον και χτίζει τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Online Gaming και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Δίνει πάντα έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τόσο στους τελικούς πελάτες της όσο και στους συνεργάτες.

Η ομάδα μας

Πολυχρόνης Σκαρλάτος

Head of ΙΤ / Management Representative

Ο Πολυχρόνης ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των Internet Cafe το 2004. Το πάθος του με τους υπολογιστές ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και αυτό ήταν που τον ώθησε να σπουδάσει σαν Τεχνικός Υπολογιστών και Δικτύων. Στην bits & bytes βρίσκεται από το 2015 σαν Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος και Ανάπτυξης Δικτύου. Έχει εξειδίκευση στα δικτυακά και στα λειτουργικά συστήματα UNIX/LINUX ενώ στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται μόνο με Video Games και με τις 2 γάτες του.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΡΕΪΣΗΣ

Lead Developer / Programmer

Αθεράπευτος λάτρης των video games και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ασχολήθηκε με αυτά από πολύ νωρίς, από την εποχή που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην Ελλάδα. Το πάθος αυτό για τους υπολογιστές και τα video games τον έκανε να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό και επαγγελματικά. Εργάζεται στον χώρο των Internet Cafe περισσότερα από 20 χρόνια ως Developer/Programmer σε projects που αφορούν User Interfaces, Databases, Internet Cafeé Automations καθώς και IT Solutions. Τώρα εργάζεται ως Lead Developer / Programmer στην bits & bytes και συνεχίζει να αναπτύσσει λογισμικό και λύσεις για τα Gaming Stations της εταιρίας.

ΜΑΝΟΣ Ν.

1st Level Support Engineer

Ο Μάνος βρίσκεται στην οικογένεια της Bits & Bytes από το 2006, αρχικά σαν ιδιοκτήτης καταστήματος και μετέπειτα σαν μέλος της ομάδας. Έχει εξειδίκευση στο Digital Marketing, το VR, το Branding και τα Domain Names. Στην εταιρεία εργάζεται από το 2018 στο ρόλο της τεχνικής υποστήριξης των πελατών.

ΡΑΝΙΑ Ν.

Graphic Designer

Rania is an experienced Graphic Designer / Artist, both in print and web design. She enjoys working with modern design trends and is constantly on the lookout for new material. Skilled in Photoshop, Illustrator and InDesign, when not working with those, she expresses her artistic side on Procreate.

Δικτυο franchise

Αυξάνουμε συνεχώς τον αριθμό των καταστημάτων μας

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, τα σημεία στα οποία μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα μας, αυξάνονται! Διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα συστήματα λειτουργίας και υποστήριξης Gaming Café, είναι προφανές ότι είμαστε η νο.1 επιλογή τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους ανθρώπους που βλέπουν στο όνομα μας, μια σταθερή και κερδοφόρα επένδυση!

Πρωτοπόροι στο Internet Gaming

Από το 1999, ήμαστε πρωτοπόροι στον χώρο των Internet – Gaming Stations. Οδηγούμε την αγορά και δημιουργούμε τις νέες τάσεις στον χώρο. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των σημερινών gamer και ανταποκρινόμαστε άμεσα.

Έμπειρο προσωπικό

Το πιο έμπειρο τεχνικό προσωπικό, στελεχώνει την εταιρεία μας. Άτομα τα οποία είναι 15+ χρόνια στον χώρο και ανταποκρίνονται άμεσα σε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν, δίνοντας το 101% του εαυτού τους.

Μια μεγάλη οικογένεια

Λειτουργούμε σαν μια μεγάλη οικογένεια και κύριο μέλημα μας είναι να αισθανθείτε και εσείς μέλη της. Οι διαπροσωπικές σχέσεις δίνουν τις σωστές βάσεις για μια κερδοφόρα επένδυση χωρίς ταλαιπωρία.

Alienware
ASUS
Razer
Logitech
nVidia