Ποιοι είμαστε

Η bits & bytes είναι η αλυσίδα με την δυναμικότερη παρουσία στο χώρο των gaming station στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή αριθμεί 30 καταστήματα που φέρουν το brand της πανελλαδικά.  Έχοντας ένα από τα πιο έμπειρα team στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης / R&D και εξαιρετικούς συνεργάτες στο κομμάτι του Marketing, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες. 

Η Εταιρεία

Η bits & bytes είναι μια πρωτοπόρος αλυσίδα στο χώρο των Gaming Station, με έτος ίδρυσης το 1999. Σε μια εποχή που το «Internet Gaming» ήταν σχεδόν άγνωστος σαν όρος, ανοίγει το δρόμο δυναμικά προς το μέλλον και χτίζει τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Online Gaming και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Δίνει πάντα έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τόσο στους τελικούς πελάτες της όσο και στους συνεργάτες.

Η ομάδα μας

Πολυχρόνης Σκαρλάτος

Head of ΙΤ / Management Representative

Ο Πολυχρόνης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο χώρο των Internet Cafe το 2004. Το πάθος του με τους υπολογιστές ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και αυτό τον οδήγησε να σπουδάσει ως Τεχνικός Υπολογιστών και Δικτύων. Από το 2015, εργάζεται στην εταιρεία bits & bytes ως Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος και Ανάπτυξης Δικτύου. Εξειδικεύεται στα δικτυακά και στα λειτουργικά συστήματα UNIX/LINUX, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με video games και τις δύο γάτες του.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΡΕΪΣΗΣ

Lead Developer / Programmer

Αθεράπευτος λάτρης των video games και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ασχολήθηκε με αυτά από πολύ νωρίς, από την εποχή που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην Ελλάδα. Το πάθος του αυτό, τον ώθησε να διεισδύσει στον προγραμματισμό και τελικά να τον επιλέξει ως επαγγελματική του καριέρα. Εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια εργάζεται στο χώρο των Internet Cafe ως Developer/Programmer, αναλαμβάνοντας projects που αφορούν User Interfaces, Databases, Internet Cafe Automations, καθώς και IT Solutions. Πλέον, ως Lead Developer / Programmer στην bits & bytes, δημιουργεί λογισμικό και λύσεις για τα Gaming Stations της εταιρίας με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και δημιουργικότητα.

ΜΑΝΟΣ Ν.

1st Level Support Engineer

Ο Μάνος βρίσκεται στην οικογένεια της Bits & Bytes από το 2006, αρχικά σαν ιδιοκτήτης καταστήματος και μετέπειτα σαν μέλος της ομάδας. Έχει εξειδίκευση στο Digital Marketing, το VR, το Branding και τα Domain Names. Στην εταιρεία εργάζεται από το 2018 στο ρόλο της τεχνικής υποστήριξης των πελατών.

ΡΑΝΙΑ Ν.

Graphic Designer

Η Rania είναι μια παθιασμένη γραφίστρια και καλλιτέχνης με 8 χρόνια εμπειρίας στο τομέα της εκτύπωσης και του web design. Αγαπά να δημιουργεί σχέδια που είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη. Ως διαρκής μαθήτρια, παραμένει ενήμερη για όλες τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό, παρακολουθώντας συνέδρια, διαβάζοντας blogs και εξερευνώντας νέες πηγές για έμπνευση. Είναι ειδικευμένη σε προγράμματα όπως το Photoshop, το Illustrator και το InDesign, τα οποία χρησιμοποιεί για να δώσει ζωή στις ιδέες της, από λογότυπα και φυλλάδια μέχρι γραφικά κοινωνικής δικτύωσης. Στον ελεύθερο της χρόνο, η Rania απολαμβάνει να εξερευνά την καλλιτεχνική της πλευρά στο ProCreate!

Δικτυο franchise

Αυξάνουμε συνεχώς τον αριθμό των καταστημάτων μας

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, τα σημεία στα οποία μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα μας, αυξάνονται! Διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα συστήματα λειτουργίας και υποστήριξης Gaming Café, είναι προφανές ότι είμαστε η νο.1 επιλογή τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους ανθρώπους που βλέπουν στο όνομα μας, μια σταθερή και κερδοφόρα επένδυση!

Πρωτοπόροι στο Internet Gaming

Από το 1999, ήμαστε πρωτοπόροι στον χώρο των Internet – Gaming Stations. Οδηγούμε την αγορά και δημιουργούμε τις νέες τάσεις στον χώρο. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των σημερινών gamer και ανταποκρινόμαστε άμεσα.

Έμπειρο προσωπικό

Το πιο έμπειρο τεχνικό προσωπικό, στελεχώνει την εταιρεία μας. Άτομα τα οποία είναι 15+ χρόνια στον χώρο και ανταποκρίνονται άμεσα σε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν, δίνοντας το 101% του εαυτού τους.

Μια μεγάλη οικογένεια

Λειτουργούμε σαν μια μεγάλη οικογένεια και κύριο μέλημα μας είναι να αισθανθείτε και εσείς μέλη της. Οι διαπροσωπικές σχέσεις δίνουν τις σωστές βάσεις για μια κερδοφόρα επένδυση χωρίς ταλαιπωρία.

Alienware
ASUS
Razer
Logitech
nVidia