sitelogo
BNB TopDeck Spring Tavern Hero @ BNB Κέντρο Θεσ/νικης
31.03.2017  | 
Spring Tavern Hero slot @ BNB Κέντρο Θεσσαλονίκης!

Αφίσα

Αφίσα

Πληροφορίες

Το BNB Top Deck Series επιστρέφει δυναμικά σε συνδυασμό με τα Spring Tavern Hero Qualifiers, δημιουργώντας την σειρά Tavern Hero TopDeck! Το Bits and Bytes Κέντρο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει στις 22 και 23 Απριλίου 2017 το δεύτερο τουρνουά της σειράς δίνοντας συνολικά χρηματικά έπαθλα 150€ μαζί με πολλά δώρα και φυσικά το Tavern Hero Tournament Slot.


ΤΟURNAMENT FORMAT

Conquest - Best of 5
4 Deck Lists of which 1 Veto/Ban
Πρώτη φάση Σάββατο 22.04.17: Group Stage
Δεύτερη Φάση Κυριακή 23.04.17: Single Elimination

- Το format που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το Conquest Bo5, κατά το οποίο ο παίκτης για να κερδίσει πρέπει να επικρατήσει του αντιπάλου του με κάθε ένα από τα deck του ! Αναλυτικότερα, όποιος κερδίσει κάποιο game από το Bo5 αλλάζει υποχρεωτικά deck ενώ ο ηττημένος έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν θα αλλάξει ή θα διατηρήσει το deck με το οποίο έχασε έως ότου ένας από τους δύο συμπληρώσει 3 νίκες.

- Η πρώτη φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 22.04.17 σε Group Stages ενώ την Κυριακή 23.04.17 αλλάζει το format για τους προκρινόμενους παίκτες σε Single Elimination.

- Οι παίκτες επιλέγουν 4 classes/decks σε Standard Format εκ των οποίων το 1 θα γίνει ban από τον αντίπαλο κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

- Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να στείλουν με email screenshots των deck τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Στο subject του email θα αναγράφεται το BattleNet ID του κάθε παίκτη. Η αποστολή των screenshot θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 22:00

- Aπαγορεύεται οποιαδήποτε αλλαγή στα decks κατά τη διάρκεια του τουρνουά και μετά την αποστολή του email με τα screenshots.

- Απαγορεύονται τα Wild Decks.

- Ο κάθε παίκτης επιτρέπεται να δηλώσει ένα deck από κάθε class πχ δε μπορεί να έχει δύο decks Warlock.

- Κάθε παίκτης πρέπει να έχει στο “My Collection” μόνο τα 4 δηλωμένα deck του από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το τουρνουά και κάθε αλλαγή απαγορεύεται.

- Σχετικά με τα pick & bans θα χρησιμοποιηθεί το παρακάτω site: https://sectorone.eu/deckselect/ 

- Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους αντιπάλους τους καθώς και προς τη διοργάνωση του event. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποφασιστεί από τους διοργανωτές η απομάκρυνση του ατόμου από το τουρνουά ή κάποια άλλη ποινή ανάλογα με τη συμπεριφορά του πρώτου.

Έπαθλα

1ος: 80€ + Τavern Hero Tournament Slot
2ος: 50€
3ος: 20€

Όροι

IN GAME GENERAL RULES

– Είναι υποχρέωση του κάθε παίκτη να κρατά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του αγώνα για κάθε καίριο συμβάν. Screenshots από τις νίκες του, τα disconnects, τα bugs κτλπ.
– Αν κάποιος παίκτης επιλέξει class που του έχει bannarei ο αντίπαλος χάνει ένα game.
– Αν κάποιος παίχτης βγει από το challenge χάνει ένα game.
– Σε κάποια από τις δύο παραπάνω συνθήκες, εφόσον δεν έχει ξεκινήσει το game και συμφωνεί ο αντίπαλος, για λόγους Fair Play, μπορεί να επαναληφθεί το παιχνίδι χωρίς game loss.
– Σε περίπτωση disconnect ο αρμόδιος admin παίρνει απόφαση αν θα μετρήσει σαν ήττα ή νίκη (αν υπήρχε lethal on board / in hand ανάλογα την φάση και την στιγμή του παιχνιδιού).
– Σε περίπτωση disconnect ο αρμόδιος admin παίρνει απόφαση αν θα μετρήσει σαν ήττα ή νίκη (αν υπήρχε lethal on board / in hand ανάλογα την φάση και την στιγμή του παιχνιδιού).
– Οι κανονισμοί μπορούν να αλλάξουν από τους διοργανωτές σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο. Τον τελευταίο λόγο σε περίπτωση διαφωνίας έχει πάντα ο Tournament Director.
– Κάθε παίκτης πρέπει να έχει στο “My Collection” μόνο τα 4 δηλωμένα deck του από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το τουρνουά και κάθε αλλαγή απαγορεύεται. Απαγορεύεται η είσοδος στο “My Collection” από την στιγμή έναρξης του τουρνουά.


ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ- CHECK IN – BREAKS

– Ώρα προσέλευσης και check in των διαγωνιζόμενων είναι 11:00 με 11:30 (Σάββατο & Κυριακή). Σε περίπτωση αργοπορίας ή μη εμφάνισης, ακολουθεί αποκλεισμός από το τουρνουά.
– Αν ο αντίπαλος παίκτης δεν έχει παρουσιαστεί 10 λεπτά μετά και από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα πρέπει να ενημερώσετε τον Admin και αυτός θα τον αποκλείσει (bye).
– Ανάμεσα στα παιχνίδια υπάρχει ένα προαιρετικό διάλειμμα 5 λεπτών.

OΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ SPECTATE – STREAM

– Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει official live stream και οπτικοακουστική κάλυψη με φωτογραφίες και video.
– Απαγορεύονται οι spectrators εκτός από τον official streamer και τους admin.
– Απαγορεύεται ο παίχτης να κάνει streaming εν ώρα παιχνιδιού.
– Απαγορεύεται αυστηρά οποιοδήποτε flame στον αντίπαλο παίκτη ή στους Admin.
– Απαγορεύεται η παρακολούθηση οποιουδήποτε stream ή τουρνουά κατά τη διάρκεια του game.
– Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να γίνουν live stream τα games τους αν αυτό κριθεί σκόπιμο από τη διοργάνωση, όπως επίσης και να χρησιμοποιηθεί οπτικοακουστικό υλικό από το event για οποιαδήποτε μελλοντική προωθητική κίνηση.

Συμμετοχή

Η συμμετοχή γίνεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 22:00:

https://esports.bnb.gr/spring-tavern-hero-qualifier-2017/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ